כובעי חורף לגברים עם סטייל
אין ספק שהגברים של ימינו הרבה יותר מודעים לעצמם ולחזותם החיצונית, וחשוב להם לצאת מהבית בכל יום ועונת שנה עם הופעה מטופחת ומרשימה. לכבוד העונה הקרה, בכדי לזכות בהופעה מושלמת ושופעת סטייל, כדאי שתוסיפו לארון כובעי חורף לגברים, אופנתיים ומעוצבים של מותג עולמי מוביל.
מבחר מעוצב של כובעי גברים לחורף
לפניכם מספר דוגמאות של כובעים לחורף לגברים מחברת הולמס, שישלימו לכם את ההופעה בעונה הקרה ועל הדרך יחממו לכם את הפדחת:
- כובע מצחייה מצמר– כובע חורף לגברים שטוח עם מצחייה, מבית המותג קנגול, עשוי מאה אחוז לבד צמר, בעל חזות מסוגננת על זמנית. מדובר בכובע נוח ומחמם, עם רצועה גמישה לספיגת זיעה.
- כובע לבד פודרה- כובע קלאסי מבית סטייסי אדמס עם שוליים באורך חמישה סנטימטר, העשוי מאה אחוז צמר לבד, בעל רצועת עם נוצה ורצועה פנימית מרופדת לספיגת זיעה.
- כובע מצחייה מעור- כובע מעור זמש משופשף ובטנה מבית סטטסון, בסגנון אייבי, המספק חימום ובידוד מעולים לעונה הקרה.
- כובע טרילבי- כובע מבית המותג סטסין, עשוי מצמר לבד איכותי מלוטש ומעוצב, מתאים גם לעבודה בשטח בהיותו מעניק בידוד מעולה בכל תנאי מזג אוויר, לצד עמידות בפני בוץ ושמן.
- כובע פודרה עם פרווה- כובע פודרה מבית סטטסון אופנתי במיוחד, בצורת דמעה, עם פרווה רכה ומחממת, ריפוד סאטן ורצועה מעוצבת עם הדפסי כוכבים וורדים.
- כובע ספארי- כובע חורף לגבר מעור עיזים מוחלק, מעוצב בסגנון ספארי, שכולל גם אבזם מתכת, קליעה של חוט עור בשני צבעים, ריפוד פנימי ורצועה פנימית רכה.
- כובע בייסבול- כובע קסקט מבית דורפמן, רך ונוח, עשוי מפוליאסטר וכותנה, בעל חזות משופשפת, עם סרט שמתכוונן ושוליים מעוקמים.
- כובע טוויד- כובע טוויד מקורי מבית גלנקרופט בעיצוב אנגלי קלאסי, ששימש לצייד צבאים. הכובע מספק הגנה מעולה מפני קור, גשם ורוח בזכות מצחייה קדמית ואחורית, בטנת סאטן חמה ורכה ומגני אוזניים שניתן להרימם,
- כובע בסגנון ניו אורלינס- כובע פודרה מבית סטסין נוח ומעוצב, חסין בפני מים ועמיד למעיכה, מקושט בנוצות ומשתלב נפלא עם לוק עכשווי.
פדורה
₪350.00
כובעי צילינדר ובאולר
₪275.00
₪350.00
כובעי שרלוק וטרפר
₪225.00
כובעי גשם
₪250.00
כובעי פדורה
₪945.00
₪645.00
כובעי קאובוי וווסטרן
₪1,099.00